Tilbud
Himalaya Saltpibe

Himalaya Saltpibe

195,00 DKK 260,00 DKK

(inkl. moms)

Baseret på 2 anmeldelser
Anmeld produkt - Se anmeldelser

Lagerstatus: På lager
stk.

Saltpibe & Himalayan Salt.


Brugen af saltpiben er en god erstatning i forhold til et dyrt ophold i en speciel saltmine eller de nye salt terapi klinikker.


Saltpiben sælges inkl. påfyldt himalaya salt, og du behøver aldrig fylde nyt salt på.

 

Saltpiben skal opbevares tørt og evt i kassen når den ikke er i brug, da saltet kan blive fugtigt og det må det ikke men kan også tage saltet og skriftet det ud med nyt.

OBS man kan ikke bruge rabatkode ved køb af 10 stk. eller flere.

Kommentarer 3


 • Astma

  Anmeldt af

  Er såååå glad for den, og bruger ikke nogen form for astma-spray nu.. kunne allerede mærke effekt 1. dag.. jeg hoster ikke “tørt” meteor “raller” og “piver” ikke mere når jeg sover og trækker vejret👌

 • Astma

  Anmeldt af

  Har kun brugt piben i 2 dage og kan allerede mærke på min hoste og vejr-trækning hvor meget det hjælper.. “raller og piver” ikke når jeg sover og bruger slet ikke mere astma-spray.. kan varmt anbefales, den er genial👌

 • Æ tøw\'s dei virker!

  Anmeldt af

  Jeg er ryger gennem ca. 30 år. Jeg har umiddelbart ingen problemer, diagnoser eller andet. Men jeg hoster en del. Jeg købte den, brugte den i 2 dage. Min hoste blev en del bedre, ikke væk, men bedre. Så glemte jeg den sådan set igen i 2 dage, min hoste blev værre igen. Jeg starter på at suge i den igen, og min hoste bliver bedre. Njaarrrrhhhhh kan det nu passe? (jeg er jyde) og ethvert videnskabeligt eksperiment, skal jo kunne gentages for at have bare en smule troværdighed. Så jeg prøvede at droppe den igen i nogle dage, og min hoste blev værre. Så starter jeg op igen, og min hoste bliver bedre. Jeg har derefter brugt den i 1 uges tid til 1½, hvorefter jeg tager væk i mange dage, og glemmer at få piben med. Denne gang tog det meget længere tid, inden min hoste var tilbage til \"normalt\" niveau. Så 1, jeg er overbevist om den virker. 2. jeg tror den har en længerevarende virkning, jo længere tid man bruger den. Derudover bliver den også en sut, som nedsætter mit forbrug af tobak. Jeg kan kun anbefale den.

Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt