BIO Astragalus kapsler højt doseret | PREMIUM: 11,250 mg Astragalus pulver fremstillet af 750 mg øko

BIO Astragalus kapsler højt doseret | PREMIUM: 11,250 mg Astragalus pulver fremstillet af 750 mg øko

245,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Lagerstatus: På lager
stk.

BIO Astragalus kapsler med høj dosis (11.250 mg Astragalus pulver fremstillet af 750 mg økologisk Astragalus) kan have flere potentielle sundhedsmæssige fordele, der primært relaterer sig til de egenskaber, som Astragalus membranaceus er kendt for. Her er en liste over de vigtigste fordele ved brug af højdoserede Astragalus kapsler:

1. Forstærket immunsystem

Astragalus kapsler kan styrke immunforsvaret ved at stimulere produktionen af hvide blodlegemer, hvilket hjælper kroppen med at bekæmpe infektioner og fremmer hurtigere helbredelse ved sygdomme som forkølelse og influenza.

2. Adaptogen virkning mod stress

Høje doser af Astragalus fungerer som et adaptogen, der hjælper kroppen med at regulere og modstå forskellige former for stress – både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Dette kan reducere stressrelaterede symptomer og hjælpe med at balancere kroppens hormonelle respons.

3. Støtter hjerte-kar-sundhed

Astragalus kan have gavnlige virkninger for hjertet ved at hjælpe med at regulere blodtrykket og reducere inflammation i blodkarrene. Regelmæssig indtagelse af højdoserede Astragalus kapsler kan bidrage til bedre blodcirkulation og potentielt reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

4. Øget antioxidantbeskyttelse

Astragalus indeholder kraftige antioxidanter, som hjælper med at neutralisere frie radikaler, der kan skade cellerne. Dette kan bidrage til at bremse aldringsprocessen og reducere risikoen for kroniske sygdomme som kræft og hjertesygdomme.

5. Støtte til lever- og nyrefunktion

Astragalus kapsler kan understøtte en sund lever- og nyrefunktion ved at fremme afgiftning og reducere betændelse i disse organer. Især ved kroniske tilstande kan kapslerne være nyttige for at beskytte mod skader og støtte organernes naturlige funktion.

6. Fremmer sund fordøjelse

Ved at tage BIO Astragalus kapsler kan du forbedre fordøjelsen og reducere symptomer på fordøjelsesbesvær såsom oppustethed, diarré og mavesmerter. De antiinflammatoriske egenskaber kan også lindre betændelse i fordøjelseskanalen.

7. Blodsukkerregulering

Astragalus er kendt for at hjælpe med at regulere blodsukkerniveauerne. Det kan forbedre insulinfølsomheden, hvilket gør det nyttigt for personer med type 2-diabetes eller dem, der søger at opretholde stabile blodsukkerniveauer og forebygge diabetes.

8. Øget energi og vitalitet

Højdoserede Astragalus kapsler kan hjælpe med at øge kroppens energiniveauer og forbedre den fysiske udholdenhed. De bruges ofte til at bekæmpe træthed og kronisk træthedssyndrom, hvilket giver en naturlig energi-boost.

9. Støtte under kræftbehandling

Astragalus er blevet brugt som et supplement til at støtte immunforsvaret under kræftbehandlinger såsom kemoterapi. Kapslerne kan reducere bivirkninger fra behandlingen og forbedre kroppens generelle modstandskraft og evne til at komme sig.

10. Forbedrer luftvejssundheden

Astragalus kapsler kan hjælpe med at styrke luftvejene og lindre symptomer på åndedrætssygdomme som astma, allergier og bronkitis. Urten forbedrer lungernes kapacitet og funktion, hvilket kan være særligt nyttigt for personer med kroniske åndedrætsproblemer.

11. Anti-aging egenskaber

På grund af Astragalus’ antioxidantegenskaber kan regelmæssig brug af højdoserede kapsler hjælpe med at bremse aldringsprocessen ved at beskytte cellerne mod oxidativt stress og nedbrydning. Dette kan hjælpe med at opretholde en ungdommelig hud, energi og vitalitet.

12. Anti-inflammatoriske fordele

Høje doser af Astragalus kan hjælpe med at reducere betændelse i kroppen, hvilket gør det til et godt supplement for personer, der lider af kroniske inflammatoriske tilstande som leddegigt, inflammatoriske tarmsygdomme eller andre autoimmune tilstande.

13. Fremme af generel velvære

Sammen med de specifikke sundhedsfordele kan brug af BIO Astragalus kapsler højt doseret fremme en følelse af generel velvære ved at forbedre kroppens evne til at tilpasse sig både fysiske og mentale belastninger, reducere træthed og opretholde kroppens homeostase.

Kommentarer 0


Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt