Berberin 180 kapsler. Berberin kapsler høj dosis. Med krom, inulin og sort peber.

Berberin 180 kapsler. Berberin kapsler høj dosis. Med krom, inulin og sort peber.

295,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Lagerstatus: 5 stk. på lager
stk.

Her er alle sundhedsfordelene ved at bruge Berberin 180 kapsler med høj dosis, der indeholder krom, inulin og sort peber:

1. Regulering af blodsukker

Berberin har vist sig at være effektivt til at regulere blodsukkerniveauet. Det kan hjælpe med at forbedre insulinfølsomheden og reducere insulinresistens, hvilket er gavnligt for personer med type 2-diabetes.

2. Vægttabsstøtte

Berberin kan hjælpe med vægttab ved at øge fedtforbrændingen og forbedre kroppens evne til at forbrænde glukose. Dette kan være gavnligt for dem, der ønsker at tabe sig.

3. Støtte til hjerte-kar-sundhed

Berberin kan hjælpe med at sænke kolesterolniveauet og triglycerider, hvilket kan reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Det har også anti-inflammatoriske egenskaber, der kan støtte hjertekarens sundhed.

4. Antioxidantbeskyttelse

Berberin er rig på antioxidanter, som beskytter cellerne mod oxidative skader. Dette kan hjælpe med at reducere risikoen for kroniske sygdomme og aldringseffekter.

5. Understøttelse af fordøjelsen

Berberin kan hjælpe med at forbedre fordøjelsen ved at støtte en sund tarmflora. Det kan også have antibakterielle egenskaber, der kan hjælpe med at bekæmpe skadelige bakterier i tarmen.

6. Regulering af lipidprofil

Berberin kan forbedre lipidprofilen ved at sænke LDL-kolesterol (det "dårlige" kolesterol) og øge HDL-kolesterol (det "gode" kolesterol), hvilket er vigtigt for at opretholde en sund hjerte-kar-funktion.

7. Anti-inflammatoriske egenskaber

Berberin har anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at reducere inflammation i kroppen. Dette kan være gavnligt for personer med inflammatoriske tilstande.

8. Støtte til immunforsvaret

Berberin har immunstimulerende egenskaber, der kan hjælpe med at styrke kroppens naturlige forsvar mod infektioner og sygdomme.

9. Forbedring af mental klarhed

Berberin kan have en positiv effekt på mental klarhed og fokus. Det kan stimulere hjernens funktion og forbedre kognitiv præstation.

10. Effekt af inulin

Inulin, som er en form for kostfiber, hjælper med at støtte en sund fordøjelse og kan forbedre tarmens sundhed ved at fremme væksten af gavnlige tarmbakterier.

11. Krom til blodsukkerkontrol

Krom er kendt for at hjælpe med at regulere blodsukkerniveauet og kan understøtte effekten af berberin i at forbedre insulinfølsomheden.

12. Sort peber for bedre optagelse

Sort peber (piperin) kan forbedre optagelsen af berberin i kroppen, hvilket øger dens effektivitet og potentielle sundhedsfordele.

Om denne vare

  • ☘️ Optimal dosis berberin HCL - Hver kapsel indeholder 400 mg ren berberin og er et perfekt alternativ for dem, der leder efter kraften i ren berberin i en mere tilpasselig og lettere at indtage dosis efter deres behov. behov.
  • ☘️ HØJ ABSORPTION Vores flaske med 180 kapsler garanterer et konstant og forlænget indtag af Vegageno berberinkomplekset med krompicolinat, inulin og sort peber, hvilket sikrer maksimal absorption af de bioaktive berberinaktive ingredienser.
  • ☘️ Renhed og førsteklasses kvalitet: VEGAGENO kvalitet tilbyder berberin HCL uden unødvendige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler og er den naturlige mulighed for dem, der ønsker at købe berberin af højeste kvalitet. Velegnet til vegetarer og veganere.
  • ☘️ FORPLIGTELSE TIL KOMPLET SUNDHED Som en kraftfuld naturlig berberin skiller vores kosttilskud sig ud blandt andre muligheder såsom Balance Berberin og giver omfattende støtte til dit helbred og velvære.
  • ☘️ CERTIFICERET KVALITET: Vores kosttilskud er af høj kvalitet, veganske, GMO-fri og fremstillet uden uønskede tilsætningsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler. Vores kosttilskud indeholder ikke ingredienser af animalsk oprindelse. Vi garanterer det højeste niveau af sikkerhed og kvalitet i alle vores produkter.

Kommentarer 0


Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt