Astragalus membranaceus

Astragalus membranaceus

295,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Lagerstatus: 8 stk. på lager
stk.

  • HØJ DOSERET & FRI FOR TILSÆTNING - vores Astragalus Tragant-kapsler indeholder det rene rodpulver fra Astrgalus membranceus. Hver kapsel indeholder 400 mg rodpulver med et indhold på 0,8 % astragalosider.
  • Astragalus membranaceus, også kendt som Huang Qi, er en urt, der har været brugt i traditionel kinesisk medicin i århundreder for sine mange sundhedsmæssige fordele. Når den indtages som te, kan den give flere potentielle sundhedsfordele, selvom det er vigtigt at bemærke, at videnskabelig forskning stadig er i gang for at bekræfte alle virkninger. Her er de vigtigste potentielle helsefordele ved Astragalus membranaceus-te:

    1. Styrker immunsystemet

    Astragalus er kendt for at stimulere immunsystemet og øge kroppens modstand mod infektioner, især ved at fremme produktionen af hvide blodlegemer. Dette kan være nyttigt til at bekæmpe forkølelse, influenza og andre infektioner.

    2. Adaptogen virkning

    Astragalus er klassificeret som et adaptogen, hvilket betyder, at den hjælper kroppen med at håndtere stress. Adaptogener kan forbedre kroppens evne til at balancere og tilpasse sig stressfaktorer, både fysiske, mentale og følelsesmæssige.

    3. Forbedrer hjerte-kar-sundhed

    Forskning tyder på, at Astragalus kan være gavnligt for hjerte-kar-sundheden ved at sænke blodtrykket, reducere inflammation og forbedre blodcirkulationen. Det kan også hjælpe med at styrke hjertemusklen og forebygge hjerterelaterede sygdomme.

    4. Antioxidant og antiinflammatorisk effekt

    Astragalus indeholder kraftfulde antioxidanter, der hjælper med at beskytte kroppen mod skader forårsaget af frie radikaler. Dette kan reducere inflammation og beskytte cellerne mod aldring og sygdomme som kræft.

    5. Fremmer leverens sundhed

    Traditionelt har Astragalus været brugt til at støtte leversundheden og fremme afgiftning. Dens antiinflammatoriske egenskaber kan beskytte leveren mod skader og forbedre dens evne til at regenerere.

    6. Forbedrer nyrefunktionen

    Astragalus kan hjælpe med at forbedre nyrefunktionen, især ved kroniske nyresygdomme. Nogle undersøgelser har vist, at Astragalus kan reducere proteinuri (overskydende protein i urinen), en tilstand forbundet med nyreskader.

    7. Styrker luftvejene

    Te lavet af Astragalus kan hjælpe med at lindre symptomer på åndedrætsproblemer som astma og bronkitis. Den styrker lungernes funktion og fremmer åndedrætssundhed.

    8. Regulerer blodsukkerniveauer

    Der er beviser for, at Astragalus kan hjælpe med at regulere blodsukkerniveauer og forbedre insulinfølsomheden. Dette gør det potentielt nyttigt for personer med type 2-diabetes eller dem, der ønsker at forebygge sygdommen.

    9. Fremmer fordøjelsen

    Astragalus kan forbedre fordøjelsen og lindre symptomer på fordøjelsesproblemer som oppustethed, diarré og mavesmerter. Den hjælper med at regulere fordøjelseskanalens funktion og kan reducere inflammation i mave-tarmsystemet.

    10. Anti-aging egenskaber

    Takket være dens antioxidante egenskaber kan Astragalus bremse aldringsprocessen ved at beskytte cellerne mod oxidative skader. Det siges også at fremme lang levetid og hjælpe med at bevare energiniveauerne hos ældre mennesker.

    11. Hjælper ved kronisk træthed

    Astragalus bruges ofte til at bekæmpe kronisk træthedssyndrom. Urten kan øge energiniveauer og vitalitet, hvilket hjælper folk med at overvinde træthed og forbedre fysisk udholdenhed.

    12. Støtte under kræftbehandling

    Astragalus har vist sig at kunne booste immunfunktionen hos kræftpatienter og måske endda forbedre virkningen af kemoterapi. Den kan også hjælpe med at reducere bivirkninger fra kræftbehandling, som træthed og lavt immuntal.

Kommentarer 0


Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt