Bio Vitamin D3

Bio Vitamin D3

195,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Lagerstatus: 6 stk. på lager
stk.

Bio Vitamin D er afgørende for mange aspekter af kroppens sundhed og velvære. Det spiller en central rolle i at opretholde sunde knogler, understøtte immunforsvaret, og fremme den generelle trivsel. Her er en liste over de vigtigste helbredsmæssige fordele ved at bruge Bio Vitamin D:

1. Styrker knogler og tænder

Vitamin D hjælper kroppen med at optage calcium og fosfor, som er nødvendige for at opbygge og vedligeholde stærke knogler og tænder. En tilstrækkelig mængde af vitamin D kan forebygge knogleskørhed (osteoporose) og minimere risikoen for knoglebrud.

2. Forbedrer immunforsvaret

Vitamin D understøtter immunsystemet ved at øge kroppens forsvar mod infektioner, som f.eks. forkølelse, influenza og andre luftvejsinfektioner. Det hjælper med at regulere immunsystemets respons, hvilket gør kroppen bedre i stand til at bekæmpe sygdomme.

3. Understøtter mental sundhed

Forskning viser, at lave niveauer af vitamin D kan være forbundet med øget risiko for depression og angst. Tilskud med vitamin D kan hjælpe med at forbedre humøret og mindske risikoen for mentale lidelser, især i vintermånederne, hvor solens eksponering er lav.

4. Regulerer calcium- og fosforbalancen

Bio Vitamin D er afgørende for at opretholde balancen mellem calcium og fosfor i blodet. Dette er vigtigt for at sikre, at mineralerne aflejres korrekt i knoglerne og forhindrer calciumaflejring i blodkarrene, som kan føre til hjerte-kar-problemer.

5. Reducerer risikoen for autoimmune sygdomme

Ved at hjælpe immunsystemet med at fungere korrekt, kan vitamin D bidrage til at reducere risikoen for autoimmune sygdomme som multipel sklerose (MS), reumatoid arthritis og type 1-diabetes, hvor immunsystemet angriber kroppens egne celler.

6. Sænker risikoen for hjerte-kar-sygdomme

Vitamin D kan hjælpe med at reducere blodtrykket og forbedre den generelle hjertefunktion. Undersøgelser antyder, at lave niveauer af vitamin D kan øge risikoen for hjerte-kar-sygdomme som hjertesvigt og slagtilfælde.

7. Fremmer muskelstyrke

Vitamin D bidrager til at forbedre muskelstyrke og funktion, hvilket er vigtigt for at opretholde en god kropsbalance og reducere risikoen for fald, især hos ældre mennesker. Mangel på vitamin D kan føre til muskelsvaghed og øge risikoen for fald og skader.

8. Fremmer sundt blodtryk

Tilstrækkeligt indtag af vitamin D kan hjælpe med at regulere blodtrykket. Mangel på vitamin D er blevet forbundet med forhøjet blodtryk (hypertension), og det menes, at tilskud af vitamin D kan hjælpe med at sænke risikoen for at udvikle hypertension.

9. Beskytter mod visse kræftformer

Vitamin D's rolle i at regulere cellevækst og immunsystemets funktion kan have en beskyttende effekt mod visse kræftformer, herunder brystkræft, tyktarmskræft og prostatakræft. Det kan hjælpe med at forhindre uhæmmet cellevækst og fremme programmere celledød i kræftceller.

10. Støtter hjerne- og nervefunktion

Der er voksende beviser for, at vitamin D spiller en rolle i at opretholde sund hjernefunktion og kan reducere risikoen for neurodegenerative sygdomme som Alzheimers og Parkinsons sygdom. Vitamin D kan også hjælpe med at forbedre kognitive funktioner og forebygge mental forværring hos ældre.

11. Hjælper med vægttab

Undersøgelser tyder på, at tilstrækkelige niveauer af vitamin D kan hjælpe med vægttab og reducere fedtmassen i kroppen. Vitamin D kan også forbedre insulinfølsomheden, hvilket gør det lettere at opretholde en sund vægt og reducere risikoen for type 2-diabetes.

12. Modvirker kronisk inflammation

Vitamin D har anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at reducere kronisk inflammation, som er en underliggende faktor i mange sygdomme, herunder hjerte-kar-sygdomme, diabetes og autoimmune lidelser.

13. Støtter graviditet og fostrets udvikling

Under graviditeten er tilstrækkelige niveauer af vitamin D afgørende for både moderens og fostrets sundhed. Det hjælper med at opbygge stærke knogler og tænder hos det udviklende foster og kan reducere risikoen for graviditetskomplikationer som præeklampsi.

Om dene vare
Drag fordel af en rent plantebaseret kilde med Naturoos Vitamin D3, udvundet af lav og specielt udviklet til veganere og dem, der leder efter et naturligt og økologisk alternativ.
🌱 Økologisk vitamin D3 af vegetabilsk oprindelse: Vores vitamin D3 er bæredygtigt opnået fra lav, uden nogen animalske biprodukter eller tilsætningsstoffer. Hver dosis af 2 kapsler giver 1000 IE, svarende til 500 % af det anbefalede daglige behov af vitamin D3, understøtter knoglesundhed og immunitet, hjælper med at opretholde muskelfunktion og fremmer bedre calciumabsorption.
🧩 Overlegen absorption og biotilgængelighed: Vores urteformel er indesluttet i kapsler, der er nemme at sluge, der optimerer din krops absorption af D3-vitamin og maksimerer dit velvære. Planteformen (fødevarematrix og cofaktorer) sikrer maksimal absorption og øget biotilgængelighed, for en hurtig og effektiv effekt.
🛡️ 💪 Immun- og muskelsystemstøtte: Vigtigt for immunsystemet og muskelfunktionen, vores vitamin D3 hjælper med at styrke kroppens naturlige forsvar og fremmer bedre muskelsundhed, så du kan forblive aktiv og robust hele året rundt.
🌞🦴 Knoglestyrkelse: Vitamin D3 er afgørende for calciumabsorption og hjælper med at opretholde stærke knogler og reducere risikoen for D-vitaminmangel, især i måneder med lidt sollys.
💯 Forpligtelse til renhed: Vores vitamin D3-formel er lavet efter de strengeste økologiske produktionsstandarder, er vegansk, GMO-fri og indeholder ingen kunstige ingredienser, så du kan nyde fordelene ved D-vitamin med ro i sindet.
🇫🇷 FRANSK FREMSTILLING i et laboratorium, der anvender HACCP metoder, i henhold til de højeste kvalitetsstandarder + kontrol af uafhængige laboratorier. Der tilsættes ingen tilsætningsstoffer eller hjælpestoffer til formlen. Uden animalsk gelatine, glutenfri, laktosefri. 100% VEGAN og urteformel (aktive ingredienser og kapsel).
♻️ Naturos emballage er 100% genanvendelig og uigennemsigtig for bedre beskyttelse af vitaminer og aktive ingredienser mod UV-stråler og lys.

Kommentarer 0


Produktets tags

Der er ingen tags registreret.

Mine tags

Kunder der har købt dette produkt har også købt